Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keskustelu

nimim. Onko suuni tuohesta?Mansikkajauhe21.3.2018 19.39
Ostin äskettäin elämäni ensimmäisen marjajauhepussinne (mansikka) ja yllätyin hieman. Olin kuvitellut, että mansikkajauhe sekoitettuna esim. maustamattomaan jogurttipikarilliseen värjäisi jogurttia hieman punaiseksi ja maku olisi selvästi mansikkainen. Näin ei tapahtunut. Jauhe oli ruskehtavaa niin kuivana kuin kosteanakin jogurttiin sekoitettuna eikä mansikan makua ollut lainkaan. Makuasioista ei voi tietenkään kiistellä, mutta olinkohan minä ymmärtänyt jauheen ominaisuudet väärin? Miksi jogurtti ei saanut yhtään punaista väriä eikä mielestäni maistunut lainkaan mansikalle?

Ari PaakkunainenRe: Mansikkajauhe24.3.2018 13.46
Hei, Mansikkajauheen kosteus on 3-5%. Maustamattomaan jogurttiin lisättynä sen pitäisi antaa imeä kosteutta jonkun aikaa, jotta maku tulisi esiin. Sama on kaikilla marjajauheillamme. Itse teen niin että laitan marjajauhetta maustamattomaan jogurtttiin illalla ja nautin jogurtin aamulla.
Mansikkajauhe on täysin eri tuote kuin tuore mansikka. Tuoreen mansikan vesipitoisuus on korkea, joten kuivatessa jauheeksi mansikan ominaisuudet muuttuvat. Ominaisuuksia voisi verrata esimerkiksi viinirypäle versus rusina. Tuote on eri vaikka lähtöaine on sama.
Aurinkoista kevättä

nimim. Onko suuni tuohesta?Re: Mansikkajauhe24.3.2018 17.00
Kiitos vastauksesta. Luulen, että kyse on juuri tuosta marjan kuivaamisesta, siis että jauhe on tosiaan eri asia kuin tuore tuote. Selkis. Ei hätää, itse en ymmärtänyt kuivaamisen johdosta muuttuvia ominaisuuksia, odotin varmaan jauheesta "tuoretta mansikkasosetta". No mutta hyvä marjalisä joka tapauksessa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: