Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Toimintamme pääperiaate on, että asiakas on kaiken keskiössä ja tärkein resurssi toiminnallemme nyt ja tulevaisuudessa. Teemme töitä erinomaisen asiakaspalvelun eteen ja sen kehittämiseen. Myyntityö on asiakaspalvelun tärkeä kulmakivi, jotta hyviä asiakkuuksia voidaan rakentaa ja ylläpitää.

Positiivisuus

Positiivisuus luo tekemiseen iloa ja tehokkuutta työskentelemiseen sekä innokkuutta ideoimiseen. Sisäisesti organisaatio on tasapainoinen kun pystytään tekemään töitä hyvällä fiiliksellä, jolla pystytään helpottamaan tinkimätöntä palvelulaatua. Kun sisäisesti prosessit on kunnossa ja asiat toimivat niin se näkyy ulkoisille sidosryhmille positiivisesti.

Luotettavuus

Meille luottamus, tinkimätön palvelulaatu joustavilla ja nopeilla toimitusajoilla sekä asiakaslupaus luotettavasta toimituksesta sovitusti ovat tärkeitä asioita meille. Olemme helposti lähestyttävä organisaatio, sillä toimimme ketterästi kompaktilla kokoonpanolla ja meillä on kykyä rakentaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tehokkuus

Emme tee turhaa työtä vaan pyrimme toimimaan leanin periaatteiden mukaisesti ja tehostamme omaa toimintakulttuuria. Hyvä työnteho parantaa aikaansaavaa otetta, tasapainottaa rutiineja ja pystymme keskittymään niihin asioihin, jotka luovat lisäarvoa yrityksen toimintaan.

Missio

Haluamme tuottaa asiakkaille konkreettista hyvää marjojen kautta