Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Marjatila Raitaniemen kotisivuille

Raitaniemi on perheyritys. Yrityksen toimintaperiaatteena on tuottaa marjoja. Marjatila Raitaniemi on keskittynyt marjojen viljelyyn ja jatkojalostaa marjatilan marjoista laadukkaita ja maukkaita jatkojalosteita.

Meidän tuotteitamme löytyy mm. Keski-Suomen alueelta S-Ryhmän kaupoista ja Ruohonjuuri ekokaupoista ympäri maan, joissa on erinomainen valikoima erilaisia marjatäysmehuja, pakastemarjoja ja marjajauheita. Verkkokaupastamme pystyy tilaamaan suoraan marjajauheita, jonka lisäksi sopimuksen mukaan toimitamme marjatäysmehuja ja pakastemarjoja suoraan teille. Tuotteet ovat lisäaineettomia, eivätkä ne sisällä ylimääräistä sokeria.

Marjatila sijaitsee Keski-Suomen Äänekoskella, tarkempi sijainti on n. 15km kaupungin pohjoispuolella Liimattalan kylässä. Lähimmät isot kaupungit ovat Jyväskylä ja Kuopio, jonka lisäksi kattavasti pääset tänne jos olet matkalla Etelä-Suomesta Pohjoiseen esim. Ouluun. Sijaitsemme valtatie E75 varrella.

Mitä teemme

Pakastemarjat: Myymme mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa, puolukkaa, karpaloa, tyrniä, mustaherukkaa, punaherukkaa 2,5kg pusseissa, minkä lisäksi myymme lakkaa 0,3kg rasioissa ja vadelmaa 0,2kg rasioissa.

Täysmehut ja marjajauheet: Myymme karpalo-, puolukka-, mustikka-, mustaherukka-, tyrni-, ruusunmarja- ja mansikkamehuja. Lisäksi meillä on kattavasti erilaisia marjajauheita myynnissä verkkokaupan puolella.

Mikäli kiinnostuit tuotteista niin jätä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta niin otamme yhteyttä. Voimme lähettää tilaukset kylmäkuljetuksella tai postitse. Meiltä pystyy myös noutamaan tuotteita sovitusti ja joustavasti. Takaamme laadukkaat tuotteet ja toimitusvarmuuden.

Maanviljelyä ja polttopuiden myyntiä

Meillä on myös mahdollisuus ostaa polttopuita sähköisen lomakkeen kautta, minne voi jättää yhteystiedot. Puun myynnistä vastaa maanviljelijä Tommi Paakkunainen


Uutiset

Yrityksen Oiva-raportti 2022 (26.07.2022)